За продажба Хотел, Las Lajas, Chiriqu, Панама, Nueva Florida, las Lajas Adentro

За продажба - Cod. 30027

  • Типология: Хотел
  • Област: 3000 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: terra

пропуснати възможности в Лас Lajas!
Питам започнати дейности Resort и ресторант построен и открит през 2012 г. Той се радва на голяма клиентска база и добри отзиви за Tripadvisor, Booking.com. и Lonely Planet.
Структурата (3 бунгала, басейн, ресторант район с настаняване, частна къща и съхранение) има привилегировано положение, както от търговска гледна точка жилищен. Той е заобиколен от три страни от обработваемата земя (мир и спокойствие гаранция) е на 20 метра от главната улица на Лас Lajas, 1,5км от Panamericana и 10 мин. от плажа (един от най-добрите и най-сигурният от всички брега на Тихия). Завършването на Panamericana (главната артерия на Панама до 4 платна) Най renderàpiù достъпен за David (вторият основен cittàpiù страната само 40 мин.) В Boquete (а 1hora и 15 мин.) И на останалата част от страната.
Комплексът е разположен сред пищна тропическа градина от 3000 кв.м., украсена с растения, цветя и овощни дървета (банан, папая, ананас, авокадо и цитрусови плодове). Много общите части, ограничена от павирани пътеки, оборудвани с здрач осветление и широко разпространени напоителни точки.
Басейнът (шест м х 4M, семена, заровени с пясък и нощни светлини растителна филтрация) е заобиколен от всекидневни зони с навеси, маси, дървени пейки и един селски Rancho да се използва за масаж.
Паркингът е частен, ограден с наличност за 10 автомобила.
The Bungalow 3 (2 от 26sqm, една активирана за инвалиди и 1 32,5mq) са със самостоятелна веранда, напълно обзаведен с вентилатор на тавана, климатик и топла вода.
Ресторантът се състои от отворена дневна (Rancho) 60sqm с бар, рецепция и закуска, оборудван с 7 маси (капацитет 40 души) и 2 бани на всички съвместими за хора с увреждания. Възможност за вечерни прожекции с проектор и озвучителни системи. Той също идва с 30sqm вила със самостоятелна баня използват за настаняване на персонала или използвайте общежитието.
В кухнята, на 30 квадратни метра, е напълно обзаведен с неръждаема стомана италиански професионално оборудване (инвентаризация) и външно снабден с ремонтирани площ и оборудвана барбекю.
Къщата за жилищни нужди на 90,5mq с тераса на двете страни и ограден двор, разполага с 2 спални на 16sqm спалня, баня, хол с кухня, топла вода, електрическа система 110 / 220V и е напълно обзаведен.
Депозитът за 27,5mq, с покрита площ, е оборудван с дървообработващо оборудване, ВиК, заваряване, електрически и градинарство. AC 110 / 220V и трифазни.
Структурата е provista собствен добре (30 m дълбочина) с Пома потапяне и автоклав. Той е също така свързана с общинската водата и има 6000litri всички задвижвани резерв резервоар.
Целият район е оборудван с високоскоростен Wi-Fi. Цялото електрическо оборудване е свързан с протектори за всички токови удари.
Тя дава ключовете в ръка с обществена дейност на фирмата, лицензи и всички нищо Ostanecessari:
· Бизнесът е законно регистрирано в АТР и одобрени от Министерството на туризма

· Бизнес лиценз и употреба на алкохол, одобрен от IBD

· Уникален корпоративен данък платени

· Данъчно освобождаване Recorder

· Декларация данъчни и счетоводни книги, с цел

· Парцел с право на собственост върху имот

· Декларация за подобренията, направени с освобождаване от данъци за 10 години, възможност за още 10

· Планове регулатори, одобрени от съответните държавни агенции с възможност за разширение (Бунгало и къща)

· Електрическата, ВиК и газ в съответствие с правилата, които са в сила в Панама

· Проучване на въздействието върху околната среда, изготвен и одобрен от Anam с резолюция Act

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB