За продажба Вила, Pedasi, Los Santos, Панама, Los Destiladeros, Pedasi

За продажба - Cod. 26404

  • Типология: Вила
  • Област: 3408 m²
  • Номер на стая: 5
  • Етаж: 1

Намира се в най-елитния квартал Pedasi's, Los Destiladeros, този очарователен и частна вила предлага страхотна гледка към околните хълмове и Тихия океан. Проектиран и построен от известния френски архитект Gilles Сен Жил, този дом се предлага с частично обзавеждане и включва висок клас уреди.

Вилата разполага с голяма покрита веранда, която обгръща цялата къща, красива колониална керемида и сводести тавани с открити дървени греди вътре. Интериорът включва голяма всекидневна, която води до басейна през красиви дървени френски врати, отделен кът за хранене, кухненски с център остров. Домът разполага с две спални със самостоятелни бани и килери, мокро помещение, склад и гараж затворено 2-кола. Има и отделна постройка с резервоар за резервна вода, газови резервоари и налягане на помпата.

Експанзивен основанията разполагат красиви дървета и озеленяване. След като през портите сте в собствения си тропически оазис. Насладете се на пълна конфиденциалност, докато има закуска на открито или четене на книга на вашия хамак. В беседката от големия басейн е най-подходящото място за забавление и като в на панорамната гледка към океана и хълмовете.

Този имот е освободена от данъци, докато 2028 и е собственост на корпорацията с един актив за лесно прехвърляне.

Свържете се с нас за повече информация, включително планове и видео на имота.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB