За продажба Къща, Bastimentos, Bocas del Toro, Панама, Old Bank

За продажба - Cod. 39909

  • Типология: Къща
  • Област: 111 m²
  • Номер на стая: 5
  • Етаж: 1
  • Състояние на сграда: Good

Този прясно ремонтиран дом се намира точно на брега на остров, наречен Bastimentos в Бокас дел Торо Панама. С 2 спални и 2 бани е удобно за до 4 души. Стаите са големи, а гледките - страхотни. Бокас дел Торо, Панама е нарастваща зона за бивши тапи от всички части на света. Това е уникално място с 9 острова, от които да изберете имот. Можете да летите до главния остров и след това пристигате навсякъде с лодка. Има чувството, че живеете на голямо езеро, но това е Карибският океан.
Тук може да се направи много от скачане на плажа до водни спортове до доброволчески възможности. Ако трябва да работите, има възможности за отваряне на бизнес. Панама е приятелски настроен към Ex-pats и улеснява ставането на резидент и започване на бизнес. Това е чудесно място за пенсиониране също. През цялата година е топло и нямаме урагани. Заповядайте, за да видите дали Bocas del Toro, Панама ви харесва и купете, преди цените да се покачат.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Ad публикувано от частни
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB